|
Сьогодні: 06 вересня 2010, 19:30
|
Переглянути теми без відповідей | Переглянути активні теми
Вибори Президента України 2010
| Автор |
Повідомлення |
|
Elle
М. Н. С.
З нами з: 26 липня 2009, 18:27 Повідомлення: 908 Стать: Дівчина
|
 Re: Вибори Президента України 2010
FaLLiNg_AnGeL08 шо то я не вьехала, обьясните пожалуйста....
_________________ Поодиночке или стаей безликих жаждущих волков Мы каждый день, не уставая, возводим замки из песков. За нами следом неотступно пороков и грехов запас, Любовь нам стала недоступна - она летает выше нас. И если кто-нибудь коснется её доверчивой рукой, То с этой тайной не проснется для мира падшего чужой. Здесь выбор есть, но нет дороги из этой проклятой страны, Где правят свергнутые боги, где волки воют без луны. Ксения Ковшова
|
| 08 лютого 2010, 23:35 |
|
 |
|
FaLLiNg_AnGeL08
Зайчег
|
маю на увазі шо нєфіг ділити то й шо так перекрайоване вздовж і в поперек

Металлисты-то самый развитой и передовой класс,и никто не может отрицать,что это и есть передовой отряд всего пролетариата(с)В.И.Ленин"ПолноеСобраниеСочинений".т.24
|
| 08 лютого 2010, 23:40 |
|
 |
|
Sunny_yo
Молдован
|
Ця тема наводить на думку, що на захід більш схильний до ідеї розколу держави. Ганьба!
|
| 08 лютого 2010, 23:47 |
|
 |
|
FaLLiNg_AnGeL08
Зайчег
|
Sunny_yo шось не в ту сторону тебе наводить бо я сам з західної родом. а потім ше тривалий час в центрі проживав, не треба тут уже сепаратизм приписувати. ні захід до цього не схильний ні схід. до цього схильні або політики або дауни(що в деяких моментах є синонімами)

Металлисты-то самый развитой и передовой класс,и никто не может отрицать,что это и есть передовой отряд всего пролетариата(с)В.И.Ленин"ПолноеСобраниеСочинений".т.24
|
| 08 лютого 2010, 23:56 |
|
 |
|
DC182
BITCH
|
блін... Elle я вапщє казав не про якісь крові, хто де живе, чи про якісь народності... я повірю, шо в Україні приїжджий чорний з Зімбабве може бути більш відданий честі і країні в якій живе ніж якась кончєна вівця, яка проголосує за кого-небудь "аби дав" при тому шо народилась і виросла на цій землі. Ти шо, іти на когось?..ше й на тебе...я тебе так полюбив)) я абсолютно заперечую війну, але я просто кажу, шо якшо існує тривалий конфлікт, а він існує, то рано чи пізно він ясне діло перевалить межу, а особливо у нашому народі, який аж ніяк не володіє самоопануванням і поміркованістю

|
| 08 лютого 2010, 23:58 |
|
 |
|
FaLLiNg_AnGeL08
Зайчег
|
я гадаю більшість з вас чула про фест Шешори, який з 2009 року носить назву Арт Поле. так от, я був надзвичайно здивований, коли у.. чи 2007 чи 2008 році на сцену вийшов нігерієць та крикнув ломаним українським "Слава Україні". а приємно то як було))

|
| 09 лютого 2010, 00:02 |
|
 |
|
DC182
BITCH
|
Вобщєм...я про то казав, шо якого це хєра, я маю називати своєю землячкою якусь шльондру дешеву, яка себе продає...та хай вона живе хоч в мене в парадному, я таку суку свею побратимкою ніколи не назву... може це й не правильно, але я не знаю, шо ше з цим зробить? Просто ця мотивація...та голосуй ти за кого хоч, за бобра за козу, та тікі ж з честю, а не "як мені дасть бобер кульок макаронів то я проголосую"... Ото й харить, шо получається, територія спільна, а інтереси то зовсім ні...от і скажи після цього шо нема розколу...тікі я не про розкол захід/схід...а про розкол ті шо переживають/ті хто тікі за свою жопу

|
| 09 лютого 2010, 00:11 |
|
 |
|
snpunk
Администратор
З нами з: 15 лютого 2008, 16:08 Повідомлення: 12330 Звідки: Чернівці
|
а Юля така шо так просто і не здасться.. так що ми ще не скоро почуємо остаточний вердикт))

|
| 09 лютого 2010, 00:19 |
|
 |
|
FaLLiNg_AnGeL08
Зайчег
|
DC182 написав: тікі я не про розкол захід/схід...а про розкол ті шо переживають/ті хто тікі за свою жопу імєнно. але для цього потрібно поміняти свідомість людей, а для цього потрібно щоб змінились кілька поколінь. я років 7 тому назад бував в харкові, ну а на даний час я тут працюю, і хотілось би зазначити що зміни пішли на краще. але поки що зовсім не в тому масштабі що б хотілось( якщо неньку не пропьють то може наші внуки і будуть жити в нормальній країні. коли моя сусідка голосувала за тимошенко тому що їй її біографія сподобалась більше ніж януковича, то я вважаю це є показник деградації мислення людини, і просто напросто стадний інстинкт

|
| 09 лютого 2010, 00:20 |
|
 |
|
Elle
М. Н. С.
З нами з: 26 липня 2009, 18:27 Повідомлення: 908 Стать: Дівчина
|
FaLLiNg_AnGeL08наши внуки возможно и будут жить... я тоже придерживаюсь этого мнения... даже чопорная и честная Англия лет 100 была в состоянии смуты, пока не стабилизировалось всё... Украина ещё будет сильной державой, просто мы с вами родились в тяжёлые времена... надо быть достойным и выдержать с честью всё это говно... и детей воспитать правильно.... DC182  ну...ты понял, да? 
_________________ Поодиночке или стаей безликих жаждущих волков Мы каждый день, не уставая, возводим замки из песков. За нами следом неотступно пороков и грехов запас, Любовь нам стала недоступна - она летает выше нас. И если кто-нибудь коснется её доверчивой рукой, То с этой тайной не проснется для мира падшего чужой. Здесь выбор есть, но нет дороги из этой проклятой страны, Где правят свергнутые боги, где волки воют без луны. Ксения Ковшова
|
| 09 лютого 2010, 18:58 |
|
 |
|
Shit_Happens
Тачь май талала)))
|
Все нажаль, як було так і залишиться  ...нинішні покоління тільки зможуть зробити з часом певні реформації, ми ще керуємося чиновниками Совєтовщини.
| 10 лютого 2010, 22:11 |
|
 |
|
Malder
Sacred Teodeus
З нами з: 15 лютого 2008, 16:44 Повідомлення: 1071 Звідки: Черновцы
|
а какие именно реформации, которые воплощаются в жизнь современными поколениями людей, ты видишь?

Say: Good Bye : FAIL Combichrist - Fan Avatar
|
| 10 лютого 2010, 23:50 |
|
 |
|
FaLLiNg_AnGeL08
Зайчег
|
в данєцкє пацанчікі на раєнє рєфармациі давно уже сделалі

|
| 11 лютого 2010, 00:58 |
|
 |
|
Shit_Happens
Тачь май талала)))
|
Malder....я тут полистав форум...і немаю бажання тобі щось "расчєхлять" 
| 11 лютого 2010, 09:20 |
|
 |
|
Malder
Sacred Teodeus
|
я тут так почитав твои посты и бачу шо пустомель все бильше и бильше)) а ти тильки умиеш чушь несты и чехляти? уфос привет))

|
| 11 лютого 2010, 16:36 |
|
 |
|
Shit_Happens
Тачь май талала)))
|
MalderВибач, але в чому полягають мої нісенітниці?...ось в мою сторону і пішов гон  Я працюю в одній з політичних партій і знаю, що воно таке критика та, як ти виразився "пустомель". Нажаль суспільсвто не є "політично освіченим" в переважній більшості і залишається тільки гон та насмішки,фактично нічого по темі  ... Malder написав: уфос привет ? Я в темі виразив свою думку, комусь здалося, що то був захист забаненого, але я перш ніж починати тут друкувати, трошки почитав теми і бачу хто чого вартує, тощо  ...без образ. І попрошу в мою сторону образи та беззмістовні "виклики" не кидати...неприємно.
| 11 лютого 2010, 19:38 |
|
 |
|
Malder
Sacred Teodeus
|
во як мы заговорылы) те що ти працюеш в партии чудово, але ти не видповив, а почав якусь ахинею гнати) з цеи ахинеи я можу судити шо: нияка нормальная людина зайшовшы на форум новый не буде шаритись по всым темам и тым бильше чытаты тонны постив:) свои казочки про те що ты чытав посты и т.д. будеш розказувати своий бабуси))) значыть скорише за все ти або тут уже був або знайомий из певною людыною що тут була) нормальни люды ще не знайоми з населенням любого форуму на пытання стосовно ихньои точкы зору видповидають нормально) агрументують. Капишь)) а якщо ти дали будеш наполягаты на тому що читав усе (що е бредом) - то можна сказати що ти дротик який гные в интернети)))
и гон не пошел - я тебя вначале нормально спросил. Ты решил понтонуться -собственно и получил ответ соответствующий твоему уровню)) смекаешь?)
без образ - но тебе следовало бы чуть-чуть научиться лучше думать и понимать, где гон а где нормальный вопрос)))
повторю: лично ты, какие видишь реформы, которые в будущем будут\или могут быть воплощены современными поколениями?) аргументируй свою точку зрения пожалуйста) либо "абышонаписать"

|
| 11 лютого 2010, 22:36 |
|
 |
|
Гоца_Драла
Администратор
З нами з: 11 лютого 2009, 16:06 Повідомлення: 1233 Звідки: Чернівці Стать: Дівчина
|
Боже, Малдер, не "кавєркай" так українську... це ж.... >_<
_________________ Колись я обов'язково вкраду ракету, або ше якийсь зореліт, і полечу нею до себе додому. В свою Галактику... Там є дивна країна чудес. Де цукрові поля та пустелі. І дерева ростуть з карамелі. І зефірна гора до небес...
|
| 12 лютого 2010, 10:31 |
|
 |
|
Malder
Sacred Teodeus
|
ну ти вибач ) але російську також коверкають, ось хоча б слово "расчєхлять". Не надаю переваг ні одній ні другій (в реалі говорю на укр.), але - несправедливо так)).
ну і по суті. Тузік, давай відкинемо ці всі гони і т.д.) дійсно цікаво - які саме реформи, на рахунок чого. Я людина політично неосвідчена в глибокому розумінні, але тим не менше.

|
| 13 лютого 2010, 01:34 |
|
 |
|
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
Copyright.
Всі права належать нам. Незаконне копіювання каратимется - ногами по
ниркам © 2007-2008
www.sn.cv.ua
Design by
Sweet Lou
|