|
Сьогодні: 10 вересня 2010, 18:02
|
Переглянути теми без відповідей | Переглянути активні теми
|
Сторінка 1 з 1
|
[ 11 повідомлень ] |
|
| Автор |
Повідомлення |
|
Sweet Lou
Администратор
|
 Poker
 Нус мальчишки и девченки... Кто играет в эту замечательную игру?? Игра по взрослому.. Игра, где фарт переплетается с логикой, а порой хороший блеф означает круглую сумму?? подсел я последнее время на электронный вид этой игры.. Раньше собирались с парнями, играли на мелочь... http://tfile.ru/forum/viewtopic.php?p=1102742#1102742Вот отличный симулятор.. Очень реалестично... Можно играть как на фишки, так и на деньги (на деньги там не рекомендую играть, нет смысла) А также играть по настоящему... В покер румах, из которых выходили чемпионы мира.. http://www.pokerstrategy.com/На этом сайте есть отличные уроки покера.. А также если зарегестрироватся через них, то они дадут 50$ стартового капитала в любой покер рум, плюс еще 100% первого депозита, если кто захочет.... Вобщем отписывайтесь))) Кто захочет перекинутся партейку другу в PKR, пишите.. С радостью поиграю со знакомыми мне людьми 

|
| 21 травня 2008, 19:04 |
|
 |
|
bis
ПалналєткО
З нами з: 27 лютого 2008, 09:24 Повідомлення: 1945 Звідки: чорні олівці, тобто Чернвці
|
 Re: Poker
прицнипово не граю на гроші ніколи... просто так перекинутись - залюбки.. на гроші - 
_________________ Сьогодні їхній світ був більшим і змістовнішим, ніж світ, в якому живуть інші, звичайні, люди. Їхні почуття набагато глибші, за почуття хлопця, котрий вдруге в своєму житті пише щось під вікном дівчині, за почуття жінки, котра плаче над світлиною її колишнього чловіка, що уже рік як покинув цей світ, за почуття матері, котра щойно народила доньку, котру так давно хотіла. Вони зробили свій крок у свій світ, принесши в жертву нормальне життя деяких інших людей деякий час. Через деякий час все їхнє "суспільне життя" залишиться просто файлом в архівах. Файлом, котрий не зможе ні відчувати вітерця на плечах, ніщему в серці, від погляду туди, звідки йому не вибратися ніколи. Файл залишиться просто файлом. "Якщо ти один тікатимеш з цього світу, ти в іншому світі назавжди залишишся самотнім. Тому я піду з тобою!"...
2009р. Двоє на пагорбі
|
| 21 травня 2008, 22:39 |
|
 |
|
Sweet Lou
Администратор
|
Смотря как играть  Можно поднимать нехилые бабки... Предлагаю всем, кто умеет играть, собратся в руме игрушки PKR, и перекинутся, на фишки 

|
| 21 травня 2008, 22:56 |
|
 |
|
bis
ПалналєткО
З нами з: 27 лютого 2008, 09:24 Повідомлення: 1945 Звідки: чорні олівці, тобто Чернвці
|
Мені пофігу.. Я принципово ні у що на гроші не граю... 
_________________ Сьогодні їхній світ був більшим і змістовнішим, ніж світ, в якому живуть інші, звичайні, люди. Їхні почуття набагато глибші, за почуття хлопця, котрий вдруге в своєму житті пише щось під вікном дівчині, за почуття жінки, котра плаче над світлиною її колишнього чловіка, що уже рік як покинув цей світ, за почуття матері, котра щойно народила доньку, котру так давно хотіла. Вони зробили свій крок у свій світ, принесши в жертву нормальне життя деяких інших людей деякий час. Через деякий час все їхнє "суспільне життя" залишиться просто файлом в архівах. Файлом, котрий не зможе ні відчувати вітерця на плечах, ніщему в серці, від погляду туди, звідки йому не вибратися ніколи. Файл залишиться просто файлом. "Якщо ти один тікатимеш з цього світу, ти в іншому світі назавжди залишишся самотнім. Тому я піду з тобою!"...
2009р. Двоє на пагорбі
|
| 21 травня 2008, 23:38 |
|
 |
|
[resilient wave]
Пацанчєг
|
от блллляха-муха....я так хочу навчитися гратти в Покер шо просто....але теоретично вчитися це не то... треба ПракТіка)))
|
| 23 червня 2008, 22:11 |
|
 |
|
Sweet Lou
Администратор
|
Именно для этого покерстратеги дают 50 баков, чтоб ты тренировался так сказать на кошках))

|
| 24 червня 2008, 17:47 |
|
 |
|
[resilient wave]
Пацанчєг
|
логічно 
|
| 24 червня 2008, 21:33 |
|
 |
|
JR
Тачь май талала)))
|
так шо, хтось ще грає? Якщо так, то де саме? Хтось знає де можна вживу пограти в покер в Чернівцях?
_________________ God take me somewhere anywhere but here
|
| 07 лютого 2010, 18:59 |
|
 |
|
COLD
keep_rockin'
|
я грав довгий час на pokersens.com та goplay.com, в основному на фріроллах. Вже Тиждень як зав*язав)
| 08 лютого 2010, 01:02 |
|
 |
|
Blue!Oyster!!Cult!!!
Дрантя
|
Класна гра, азартна. Граю час від часу на pokerstars.com, і досвід купи виграшів та програшів на віртуальних грошах запевнив мене, шо на справжні грати не буду - занадто дорого можуть коштувати помилки.. 
| 08 лютого 2010, 18:36 |
|
 |
|
COLD
keep_rockin'
|
Blue!Oyster!!Cult!!! написав: занадто дорого можуть коштувати помилки.. 100 %
| 08 лютого 2010, 21:01 |
|
 |
|
|
Сторінка 1 з 1
|
[ 11 повідомлень ] |
|
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
Copyright.
Всі права належать нам. Незаконне копіювання каратимется - ногами по
ниркам © 2007-2008
www.sn.cv.ua
Design by
Sweet Lou
|