Сьогодні: 10 вересня 2010, 18:02

Створити нову тему Відповісти  [ 11 повідомлень ] 
 Poker 
Автор Повідомлення
Администратор

Повідомлення: 1289
Нове повідомлення Poker
Зображення

Нус мальчишки и девченки... Кто играет в эту замечательную игру?? Игра по взрослому..
Игра, где фарт переплетается с логикой, а порой хороший блеф означает круглую сумму??
подсел я последнее время на электронный вид этой игры.. Раньше собирались с парнями, играли на мелочь...
http://tfile.ru/forum/viewtopic.php?p=1102742#1102742
Вот отличный симулятор.. Очень реалестично... Можно играть как на фишки, так и на деньги (на деньги там не рекомендую играть, нет смысла)
А также играть по настоящему... В покер румах, из которых выходили чемпионы мира..
http://www.pokerstrategy.com/
На этом сайте есть отличные уроки покера.. А также если зарегестрироватся через них, то они дадут 50$ стартового капитала в любой покер рум, плюс еще 100% первого депозита, если кто захочет....
Вобщем отписывайтесь))) Кто захочет перекинутся партейку другу в PKR, пишите.. С радостью поиграю со знакомыми мне людьми ;)

21 травня 2008, 19:04
Профіль
ПалналєткО

Повідомлення: 1945
Нове повідомлення Re: Poker
прицнипово не граю на гроші ніколи... просто так перекинутись - залюбки.. на гроші - :bad:

Сьогодні їхній світ був більшим і змістовнішим, ніж світ, в якому живуть інші, звичайні, люди. Їхні почуття набагато глибші, за почуття хлопця, котрий вдруге в своєму житті пише щось під вікном дівчині, за почуття жінки, котра плаче над світлиною її колишнього чловіка, що уже рік як покинув цей світ, за почуття матері, котра щойно народила доньку, котру так давно хотіла. Вони зробили свій крок у свій світ, принесши в жертву нормальне життя деяких інших людей деякий час.
Через деякий час все їхнє "суспільне життя" залишиться просто файлом в архівах. Файлом, котрий не зможе ні відчувати вітерця на плечах, ніщему в серці, від погляду туди, звідки йому не вибратися ніколи. Файл залишиться просто файлом.
"Якщо ти один тікатимеш з цього світу, ти в іншому світі назавжди залишишся самотнім. Тому я піду з тобою!"...

2009р.
Двоє на пагорбі

21 травня 2008, 22:39
Профіль E-mail
Администратор

Смотря как играть ;) Можно поднимать нехилые бабки...
Предлагаю всем, кто умеет играть, собратся в руме игрушки PKR, и перекинутся, на фишки :)

21 травня 2008, 22:56
Профіль
ПалналєткО

Повідомлення: 1945
Мені пофігу.. Я принципово ні у що на гроші не граю... :)

Сьогодні їхній світ був більшим і змістовнішим, ніж світ, в якому живуть інші, звичайні, люди. Їхні почуття набагато глибші, за почуття хлопця, котрий вдруге в своєму житті пише щось під вікном дівчині, за почуття жінки, котра плаче над світлиною її колишнього чловіка, що уже рік як покинув цей світ, за почуття матері, котра щойно народила доньку, котру так давно хотіла. Вони зробили свій крок у свій світ, принесши в жертву нормальне життя деяких інших людей деякий час.
Через деякий час все їхнє "суспільне життя" залишиться просто файлом в архівах. Файлом, котрий не зможе ні відчувати вітерця на плечах, ніщему в серці, від погляду туди, звідки йому не вибратися ніколи. Файл залишиться просто файлом.
"Якщо ти один тікатимеш з цього світу, ти в іншому світі назавжди залишишся самотнім. Тому я піду з тобою!"...

2009р.
Двоє на пагорбі

21 травня 2008, 23:38
Профіль E-mail
Пацанчєг

Повідомлення: 55
от блллляха-муха....я так хочу навчитися гратти в Покер шо просто....але теоретично вчитися це не то... треба ПракТіка)))

23 червня 2008, 22:11
Профіль E-mail
Администратор

Именно для этого покерстратеги дают 50 баков, чтоб ты тренировался так сказать на кошках))

24 червня 2008, 17:47
Профіль
Пацанчєг

Повідомлення: 55
логічно :)

24 червня 2008, 21:33
Профіль E-mail
Тачь май талала)))

Повідомлення: 12
так шо, хтось ще грає? Якщо так, то де саме?
Хтось знає де можна вживу пограти в покер в Чернівцях?

07 лютого 2010, 18:59
Профіль E-mail
keep_rockin'

Повідомлення: 1495
я грав довгий час на pokersens.com та goplay.com, в основному на фріроллах. Вже Тиждень як зав*язав)

08 лютого 2010, 01:02
Профіль E-mail
Дрантя

Повідомлення: 210
Класна гра, азартна. Граю час від часу на pokerstars.com, і досвід купи виграшів та програшів на віртуальних грошах запевнив мене, шо на справжні грати не буду - занадто дорого можуть коштувати помилки.. :pardon:

08 лютого 2010, 18:36
Профіль E-mail
keep_rockin'

Повідомлення: 1495
Blue!Oyster!!Cult!!! написав:
занадто дорого можуть коштувати помилки..

100 %

08 лютого 2010, 21:01
Профіль E-mail
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 11 повідомлень ] 

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Copyright.
Всі права належать нам. Незаконне копіювання каратимется - ногами по ниркам © 2007-2008 www.sn.cv.ua
Design by Sweet Lou