|
Сьогодні: 10 вересня 2010, 18:49
|
Переглянути теми без відповідей | Переглянути активні теми
| Автор |
Повідомлення |
|
Punk_baby
Малеча
З нами з: 15 лютого 2008, 16:03 Повідомлення: 2114 Звідки: Чернівці Стать: Дівчина
|
 Re: Піво :)
Без проблєм))
| 07 лютого 2010, 21:02 |
|
 |
|
Гоца_Драла
Администратор
З нами з: 11 лютого 2009, 16:06 Повідомлення: 1233 Звідки: Чернівці Стать: Дівчина
|
JR написав: А ви можете відмовитись від пива, просто зараз, назавжди? І не треба питати "навіщо?", просто відмовитись. Ух, лєгко) З відмовами собі в чомусь назавжди я вже маю позитивну практику Навіть не треба питати навіщо... Але ж навіщо? Я люблю пиво, хоч і дуууже рідко його п"ю
_________________ Колись я обов'язково вкраду ракету, або ше якийсь зореліт, і полечу нею до себе додому. В свою Галактику... Там є дивна країна чудес. Де цукрові поля та пустелі. І дерева ростуть з карамелі. І зефірна гора до небес...
|
| 08 лютого 2010, 10:16 |
|
 |
|
cat
Созерцатель
З нами з: 27 лютого 2008, 13:52 Повідомлення: 759 Звідки: маленький Париж Стать: Дівчина
|
JR написав: А ви можете відмовитись від пива, просто зараз, назавжди? Нет
_________________ Корысная(с) тварь
|
| 08 лютого 2010, 10:39 |
|
 |
|
Elle
М. Н. С.
З нами з: 26 липня 2009, 18:27 Повідомлення: 911 Стать: Дівчина
|
не можу...
_________________ Поодиночке или стаей безликих жаждущих волков Мы каждый день, не уставая, возводим замки из песков. За нами следом неотступно пороков и грехов запас, Любовь нам стала недоступна - она летает выше нас. И если кто-нибудь коснется её доверчивой рукой, То с этой тайной не проснется для мира падшего чужой. Здесь выбор есть, но нет дороги из этой проклятой страны, Где правят свергнутые боги, где волки воют без луны. Ксения Ковшова
|
| 08 лютого 2010, 23:22 |
|
 |
|
DC182
BITCH
|
можу, якшо Якубовіч пообітцяє капітулювати

|
| 09 лютого 2010, 00:00 |
|
 |
|
Freya
Валькирия
З нами з: 25 вересня 2008, 16:47 Повідомлення: 507 Звідки: Рівне Стать: Дівчина
|
А я зараз тимчасово і відмовилась... І не знаю, як надовго (можливо і назавжди)... Дивлячись заради чого 
_________________ Белая? Пушистая??? Нет...Черная и лохматая! Пускай даже мы ничего не изменим, но мы и не изменим себе! Тамерлан
|
| 16 лютого 2010, 15:14 |
|
 |
|
seyvalter
Випадковий подорожній
|
Знайшов прикольну музичку - пивний фольк! кому цікаво - пошукайте "Тролль Гнёт Ель" - Праздник Похмеляйнен....  відпадна музичка!
_________________ Я дойду до неба, и поспорю с Богом Если смерть косою не прервет разбег! А пока я в поле, и ищу дорогу … А следи обратно – заметает снег…
Падают тихонько на душу снежынки, Замерзает сердце в ледяной тиши. И глаза всего лишь две живые льдинки, Два отображенья ледяной души….
|
| 16 лютого 2010, 16:15 |
|
 |
|
snpunk
Администратор
З нами з: 15 лютого 2008, 16:08 Повідомлення: 12357 Звідки: Чернівці
|
а я з 1 серпня 2009 року від пива відмовився 

|
| 14 березня 2010, 23:59 |
|
 |
|
FaLLiNg_AnGeL08
Зайчег
|
а я пів години тому від пива відмовився. до завтрашнього вечора)

Металлисты-то самый развитой и передовой класс,и никто не может отрицать,что это и есть передовой отряд всего пролетариата(с)В.И.Ленин"ПолноеСобраниеСочинений".т.24
|
| 15 березня 2010, 00:30 |
|
 |
|
seyvalter
Випадковий подорожній
|
snpunk написав: а я з 1 серпня 2009 року від пива відмовився  а чому? що підштовхнуло тебе до такого трагічного кроку?
_________________ Я дойду до неба, и поспорю с Богом Если смерть косою не прервет разбег! А пока я в поле, и ищу дорогу … А следи обратно – заметает снег…
Падают тихонько на душу снежынки, Замерзает сердце в ледяной тиши. И глаза всего лишь две живые льдинки, Два отображенья ледяной души….
|
| 15 березня 2010, 17:45 |
|
 |
|
Elle
М. Н. С.
З нами з: 26 липня 2009, 18:27 Повідомлення: 911 Стать: Дівчина
|
я с 13 марта 2010 от пива отказалась больше чем в размере 3 по 0,5 за вечер в 6-7 часов протяжённостью... а также от сигарет в размере больше 2 за 24 часа... пьянству бой, никотин в жо.... 
_________________ Поодиночке или стаей безликих жаждущих волков Мы каждый день, не уставая, возводим замки из песков. За нами следом неотступно пороков и грехов запас, Любовь нам стала недоступна - она летает выше нас. И если кто-нибудь коснется её доверчивой рукой, То с этой тайной не проснется для мира падшего чужой. Здесь выбор есть, но нет дороги из этой проклятой страны, Где правят свергнутые боги, где волки воют без луны. Ксения Ковшова
|
| 15 березня 2010, 21:04 |
|
 |
|
Malder
Sacred Teodeus
З нами з: 15 лютого 2008, 16:44 Повідомлення: 1071 Звідки: Черновцы
|
молодці!

Say: Good Bye : FAIL Combichrist - Fan Avatar
|
| 15 березня 2010, 22:20 |
|
 |
|
FaLLiNg_AnGeL08
Зайчег
|
Malder надіюсь, це ж мою сторону підтримка шо я майжек добу без пива пробув)))

Металлисты-то самый развитой и передовой класс,и никто не может отрицать,что это и есть передовой отряд всего пролетариата(с)В.И.Ленин"ПолноеСобраниеСочинений".т.24
|
| 15 березня 2010, 22:38 |
|
 |
|
Malder
Sacred Teodeus
З нами з: 15 лютого 2008, 16:44 Повідомлення: 1071 Звідки: Черновцы
|
FaLLiNg_AnGeL08 чувак) а то як)) канєш і в твою підтримку :РР
блін) я хз як можна не пити пиво) це не гірка водяра яка жжот аццкі (не можу пити залпом..получається що сьорбаю як сок..ну і самі розумієте:) )того водку не пью) не можу) а вот пиво - і смачний і багато пити треба щоб відчуав себе в "кіборзі")))) ідеальний варіант) оці всі хімікати: рево, бьорни та інші енергетики - фігня)
до речі: в пиві є жіночі гормони:) від нього поправляються: в Україні всього 2 загальних вида пива (а є щось 15) є якийсь тіпа вишневий ель:) (тож тіпа пиво) - це передачу дивився:) багато цікавого розказали:Р справжнє пиво не може триматись довше тижня-двох) кажуть що те що у нас в пляшках на прилавках - пиивом назвати тяжко)

Say: Good Bye : FAIL Combichrist - Fan Avatar
|
| 15 березня 2010, 23:10 |
|
 |
|
DC182
BITCH
|
просто воно або штучне, шо навряд, або просто пастеризоване з консервантами, як і все інше..не може ж підприємство випускати продукт, який лежатиме 3 дні на прилавку і ітиме на помийку...

|
| 15 березня 2010, 23:25 |
|
 |
|
cat
Созерцатель
З нами з: 27 лютого 2008, 13:52 Повідомлення: 759 Звідки: маленький Париж Стать: Дівчина
|
Летом для себя открыла уманьский Вайсберг и Янтарное.
_________________ Корысная(с) тварь
|
| 16 березня 2010, 00:23 |
|
 |
|
FaLLiNg_AnGeL08
Зайчег
|
так, Уманьпиво гарне пиво роб..ять, не боболонь каловий. але останнім часом пиво п"ю тут http://www.stargorod.net/ самі ж варять самі і продають. з боболоньками геть не зрівняється. і всі хто до мене приїжають в гості веду туди. і ше не було жодного кому б їхнє пиво не сподобалось

|
| 16 березня 2010, 11:51 |
|
 |
|
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі
|
Copyright.
Всі права належать нам. Незаконне копіювання каратимется - ногами по
ниркам © 2007-2008
www.sn.cv.ua
Design by
Sweet Lou
|